Summer at the city beach!

Je zal toch maar een paar weken op vakantie zijn en bij thuiskomst ligt er ineens een strand voor je deur! Nou ja, niet letterlijk. Maar in de maand dat ik mijn platen tijdelijk verruilde voor een fiets bleek er in mijn woonplaats ineens een stadsstrand te zijn verrezen: Landjepik. Een strandpark midden in het centrum van Veenendaal, waar de slogan ‘Doe je ding!’ is. Het is een plek waar mensen kunnen komen picknicken, maar ook optreden, repeteren, vergaderen en…plaatjes draaien!

Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken toen mij werd gevraagd of ik een paar zomerse draaiavonden wilde verzorgen. Met je voeten in het zand is het weer eens heel wat anders dan met je schoenen in een zaaltje! En wat is nou toffer dan fijn plaatjes draaien met allemaal vrolijke picknickende mensen om je heen? Niks toch?
Wat mij betreft mag de swingin’ beach summer¬†nog heel lang duren!

20150717_190318

20150731_184450

 

summer